Menu
Menu

Newton trainingsprogramma 2023

9 feb 2023

Goed nieuws: wegens vele aanvragen hebben we besloten om in 2023 ons aanbod van Newton trainingen uit te breiden. Dit jaar organiseren we vijf gratis geaccrediteerde Newton trainingen in onze trainingsruimtes in Doetinchem, Kerkrade en Dordrecht. In deze trainingen laten we zien dat Newton niet alleen een zitsysteem is, maar een compleet concept: Aan de hand van een eenduidige aanpak kom je gegarandeerd tot de juiste zitoplossing voor jouw cliënt.

Meer iNformatie & aanmelden

Voor wie is deze training?

Alle zorgprofessionals die een rol hebben in het vinden van de juiste zitoplossing voor cliënten met een mobiliteitsbeperking zijn welkom! Denk hierbij aan ergotherapeuten, fysiotherapeuten en dealeradviseurs voor hulpmiddelen.

Opbouw van de training:

In een 2,5 uur durende sessie neemt Els Roelvink je mee in het verhaal achter Newton en ervaar je wat Newton te bieden heeft voor jouw cliënten. De training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en we sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch. Tussendoor is er voldoende ruimte om jouw eigen casussen en vragen in te brengen.

Theorie:

  • Gebruiker centraal: Het analyseren van de stoornis, beperking en behoeften van jouw cliënt;
  • De bijbehorende functie-eisen;
  • De filosofie achter Newton;
  • De voordelen van Newton.

Newton in de praktijk:

  • Van functie-eisen naar een passende individuele productoplossing;
  • Onze eenduidige aanpak;
  • Het instellen van Newton in maximaal 7 stappen.

Meer informatie en aanmelden

De eerste training start op 2 maart in Doetinchem. Klik op onderstaande button voor meer data en om je aan te melden voor één van de trainingen in Doetinchem, Kerkrade en Dordrecht.

Meer iNFormatie & aanmelden

Terug naar overzicht