Menu
Menu

Newton trainingen

Doe ook mee aan het nieuwe trainingsprogramma voor dealers en indiceerders, waarin we de gebruikerservaringen van zorgprofessionals én rolstoelgebruikers uit de praktijk hebben verwerkt.

In onze trainingen laten we je zien dat een zitoplossing veel meer is dan een goed product en dat de juiste zithouding een grote impact kan hebben op de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers. Onze trainers nemen graag de tijd om je alles uit te leggen over onze zitvisie, het Newton zitsysteem en de beste individuele oplossing voor jouw cliënt.

Newton webinar: een uitgebalanceerde kijk op zitten en positioneren

 Binnenkort een nieuwe datum!

In dit gratis webinar ontdek je hoe je een ontspannen zithouding realiseert bij cliënten in een rolstoel. Je leert welke factoren bepalend zijn voor een ontspannen zithouding en maakt kennis met de Newton zitvisie en onze innovatieve productoplossingen, waarbij de gebruiker altijd centraal staat. In het webinar krijg je praktische handvatten om de theorie om te zetten naar een individuele productoplossing voor jouw cliënt. Ook krijg je via de livestream de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen met betrekking tot zitten & positioneren en het Newton zitconcept.

Wil je alvast meer weten of heb je een vraag? Neem contact op met Els Roelvink via 06 23 26 10 42 of e.roelvink@life-mobility.com.


 

Zorgplan e-learning ‘Zitten en zitondersteuning’

De e-learning ‘Zitten en zitondersteuning’ van Zorgplan is een goede basis voor het Newton webinar en gaat uitgebreid in op de fysiologische, anatomische en biomechanische aspecten van een goede zithouding. Klik hier voor de e-learning ‘Zitten en zitondersteuning’.

 


 

Newton training op maat (op locatie)

Deze interactieve training vindt plaats op jouw locatie of naar wens in de trainingsruimte van Life & Mobility en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. In een 2,5 uur durende sessie nemen we je mee in het verhaal achter Newton en delen we alles wat je over het concept wilt weten. Naar aanleiding van jouw vragen en wensen gaan we uitgebreid in op het gehele traject van indicatiestelling tot het vinden van een passende productoplossing en het juist instellen van de rolstoel.

Opbouw van de interactieve Newton training:

 • Maak kennis met onze gebruikers
 • Newton zitvisie
 • Newton configurator en de Newton ID
 • Een eenduidige aanpak: het Newton stappenplan
 • Newton zitvisie in de praktijk

Praktische informatie

  • Duur: 2,5 uur
  • Enthousiaste trainers met jarenlange ervaring
  • Training op maat: op locatie of bij Life & Mobility
  • Een training kan uitgebreid worden met een lunch

Wil je ook een Newton training volgen of een training op maat aanvragen? Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een mail