Menu
Menu

Newton trainingen

Doe ook mee aan het nieuwe trainingsprogramma voor dealers en indiceerders, waarin we de gebruikerservaringen van zorgprofessionals én rolstoelgebruikers uit de praktijk hebben verwerkt.

In onze trainingen laten we je zien dat een zitoplossing veel meer is dan een goed product en dat de juiste zithouding een grote impact kan hebben op de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers. Onze trainers nemen graag de tijd om je alles uit te leggen over onze zitvisie, het Newton zitsysteem en de beste individuele oplossing voor jouw cliënt.

Bekijk ons aanbod:

  • Geaccrediteerde Newton training (Doetinchem, Kerkrade, Dordrecht of op jouw locatie)
  • Online introductietraining: Curve 3 Deep rugleuning
  • Newton webinar: een uitgebalanceerde kijk op zitten en positioneren
  • Zorgplan e-learning: zitten en zitondersteuning
  • Newton training op maat

Geaccrediteerde Newton training

2,5 uur  – Doetinchem, Kerkrade en Dordrecht

Weet jij hoe je jouw cliënt een stabiele en ontspannen zithouding kunt bieden? Na deze training wel! We nemen je mee in het gehele traject: van het analyseren van de behoeften van de cliënt en het opstellen van de daarbij horende functie-eisen, tot het vinden van een passende productoplossing en het juist instellen van de rolstoel. (wel een hele lange zin) Tijdens deze interactieve training krijg je voldoende ruimte om jouw vragen en casussen in te brengen en de producten uit het Newton assortiment te bekijken en vergelijken.

PROGRAMMA & AANMELDEN

 


 

Introductietraining: Curve 3 Deep rugleuning

Maak kennis met onze nieuwe rugleuning: de Curve 3 Deep. In een korte training van 30 minuten delen we de belangrijkste informatie waarmee je meteen aan de slag kunt. Lees hier meer over de introductietraining en meld je aan.

 


 

Newton webinar: een uitgebalanceerde kijk op zitten en positioneren

In dit gratis webinar ontdek je hoe je een ontspannen zithouding realiseert bij cliënten in een rolstoel. Je leert welke factoren bepalend zijn voor een ontspannen zithouding en maakt kennis met de Newton zitvisie en onze innovatieve productoplossingen, waarbij de gebruiker altijd centraal staat. In het webinar krijg je praktische handvatten om de theorie om te zetten naar een individuele productoplossing voor jouw cliënt. Ook krijg je via de livestream de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen met betrekking tot zitten & positioneren en het Newton zitconcept.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Ben je geïnteresseerd in de opname of wil je meer weten over toekomstige webinars? Neem contact op met Els Roelvink via 06 23 26 10 42 of e.roelvink@life-mobility.com.

 


 

Zorgplan e-learning ‘Zitten en zitondersteuning’

De e-learning ‘Zitten en zitondersteuning’ van Zorgplan is een goede basis voor het Newton webinar en gaat uitgebreid in op de fysiologische, anatomische en biomechanische aspecten van een goede zithouding. Klik hier voor de e-learning ‘Zitten en zitondersteuning’.

 


Newton training op maat

Heb jij specifieke vragen over het Newton zitconcept of zijn er bepaalde onderwerpen waar jij graag meer over wilt weten? Naar aanleiding van jouw vragen en wensen stellen we samen een training op maat samen, waarin we uitgebreid ingaan op de onderwerpen die voor jou relevant zijn.

Je kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Het behandelen van een casus uit de praktijk
  • Een praktische training om het instellen van de rolstoel onder de knie te krijgen
  • Een technische training voor monteurs of afleveraars.

Er zijn geen kosten aan de training verbonden en we kunnen samen naar een geschikte datum, tijd en locatie kijken. Dat kan in de trainingsruimte van Life & Mobility in Doetinchem, maar ook op een door jou gewenste locatie.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een training op maat aan te vragen.

Stuur ons een mail